TÂNĂR SĂLTAT DE MASCAȚI. A FURAT ÎN BRADU | ePitesti
Dr. Vuta 930 x 122

bradu

TÂNĂR SĂLTAT DE MASCAȚI. A FURAT ÎN BRADU

Tânăr săltat de mascați. A furat în Bradu. Polițiștii din comuna Albota, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești și cu sprijinul polițiștilor din Bascov și al luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Argeș („mascații”), au făcut ieri o percheziție domiciliară în comuna Merișani, la locuința unui tânăr bănuit de furt calificat.

Citiți și: VITEZOMAN CU 100 DE KM PE ORĂ ÎN PRUNDU

Informația ne-a fost furnizată în urmă cu puține minute de Biroul de Presă al Poliției argeșene.

În noaptea de 14 spre 15 aprilie anul acesta, suspectul la domiciliul căruia s-a desfășurat percheziția, în vârstă de 20 de ani, ar fi furat 3 telefoane mobile și 5.000 de lei dintr-o locuință din comuna Bradu.

Citiți și: DOUĂ ȘOFERIȚE AU DAT RADARUL PESTE CAP ÎN PITEȘTI

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat pentru continuarea anchetei patru telefoane mobile și un sistem audio, susceptibile a proveni din infracțiuni.

Tânărul a fost dus la Poliția Albota pentru audieri, iar ulterior reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și de luare a unei măsuri preventive. Ancheta continuă și pentru recuperarea prejudiciului.

New Profesional Consult-555×222
Dr. Vuta 570×90