TÂNĂR SĂLTAT DE MASCAȚI. A FURAT ÎN BRADU | ePitesti
Jupiter 930 x 122

bradu

TÂNĂR SĂLTAT DE MASCAȚI. A FURAT ÎN BRADU

Tânăr săltat de mascați. A furat în Bradu. Polițiștii din comuna Albota, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești și cu sprijinul polițiștilor din Bascov și al luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Argeș („mascații”), au făcut ieri o percheziție domiciliară în comuna Merișani, la locuința unui tânăr bănuit de furt calificat.

Citiți și: PITEȘTI: SPAIMĂ ÎN MAGAZIN. FEMEI SPERIATE DE MOARTE

Informația ne-a fost furnizată în urmă cu puține minute de Biroul de Presă al Poliției argeșene.

În noaptea de 14 spre 15 aprilie anul acesta, suspectul la domiciliul căruia s-a desfășurat percheziția, în vârstă de 20 de ani, ar fi furat 3 telefoane mobile și 5.000 de lei dintr-o locuință din comuna Bradu.

Citiți și: FESTIVAL DE SUCCES ÎN BRADU

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat pentru continuarea anchetei patru telefoane mobile și un sistem audio, susceptibile a proveni din infracțiuni.

Tânărul a fost dus la Poliția Albota pentru audieri, iar ulterior reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și de luare a unei măsuri preventive. Ancheta continuă și pentru recuperarea prejudiciului.

Comdata 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066