NOR CURIER 930X122

bradu

TÂNĂR SĂLTAT DE MASCAȚI. A FURAT ÎN BRADU

Tânăr săltat de mascați. A furat în Bradu. Polițiștii din comuna Albota, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești și cu sprijinul polițiștilor din Bascov și al luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Argeș („mascații”), au făcut ieri o percheziție domiciliară în comuna Merișani, la locuința unui tânăr bănuit de furt calificat.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Informația ne-a fost furnizată în urmă cu puține minute de Biroul de Presă al Poliției argeșene.

În noaptea de 14 spre 15 aprilie anul acesta, suspectul la domiciliul căruia s-a desfășurat percheziția, în vârstă de 20 de ani, ar fi furat 3 telefoane mobile și 5.000 de lei dintr-o locuință din comuna Bradu.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat pentru continuarea anchetei patru telefoane mobile și un sistem audio, susceptibile a proveni din infracțiuni.

Tânărul a fost dus la Poliția Albota pentru audieri, iar ulterior reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și de luare a unei măsuri preventive. Ancheta continuă și pentru recuperarea prejudiciului.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90