930 x122 grota rece

profesional new consult

TE ÎNVAȚĂ MESERIE. CURS LA MARE CĂUTARE ÎN PITEȘTI

Curs la mare căutare în Pitești. Număr limitat de locuri pentru următoarea sesiune a cursului de stivuitorist organizat în Piteşti de Profesional New Consult!

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Încă puteţi ocupa unul dintre ultimele locuri ale cursului http://www.profesionalnewconsult.ro/iscir-anre/stivuitorist-calificare/, organizat cu avizul ISCIR, necesar şi util tuturor celor care doresc să se specializeze în aceastã activitate, dar şi celor care vor să îşi prelungească autorizaţia pe care o deţin în domeniu.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Cel mai mic cost de pe piaţă, condiţii de studiu excelente, săli de curs moderne, suport de curs elaborat! Cursul este susţinut de formatori cu experienţă în materie, asigurându-se pregătirea teoretică, dar şi practică necesare formării profesionale pentru activitatea de stivuitorist.

Participarea la acest curs http://www.profesionalnewconsult.ro/iscir-anre/stivuitorist-calificare/ le este necesară şi folositoare tuturor celor care muncesc pe stivuitoare şi celor care vor să înveţe o meserie pe care o pot presta legal doar urmând un curs de pregătire acreditat şi recunoscut.

Mai multe detalii despre cursul de stivuitorist puteți obține accesând http://www.profesionalnewconsult.ro/iscir-anre/stivuitorist-calificare/ sau adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

-Telefon – 0720.420.330, 0758.490.490, 0784.333.777.

-E-mail – office@profesionalnewconsult.ro.

-Sediu – Pitești, bulevardul I.C. Brãtianu, blocul D6 (în spatele complexului comercial Fortuna), în spatele superrmarketului Prima – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs de operator de maşini comandă numerică http://www.profesionalnewconsult.ro/tehnici-si-meserii/operator-masini-cnc/

-Curs de tehnician electronist http://www.profesionalnewconsult.ro/tehnici-si-meserii/tehnician-electronist/

-Curs de metrolog http://www.profesionalnewconsult.ro/tehnici-si-meserii/metrolog/

-Curs de operator de mase plastice http://www.profesionalnewconsult.ro/tehnici-si-meserii/operator-mase-plastice/.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA