New Profesional Consult 930 x 122

meteorologie

TEMPERATURI-SURPRIZĂ PENTRU ARGEȘENI. CE NE AȘTEAPTĂ

Temperaturi-surpriză pentru argeșeni. Administrația Națională de Meteorologie a comunicat astăzi estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni: 18 septembrie – 1 octombrie 2017.

Citiți și: Vremea o ia razna! Fenomene de necrezut în această săptămână

Potrivit sursei citate, în ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș primele zile ale intervalului de referință vor fi caracterizate de o vreme mai caldă decât ar fi normal în această perioadă a anului. Maximele termice diurne se vor situa, în medie, între 27 și 30 de grade Celsius, iar minimele nocturne, între 13 și 17 grade.

În același timp, însă, se vor semnala intensificări ale vântului.

Citiți și: Vreme ,,sucită” în acest weekend. Se anunță și fenomene extreme

Apoi temperaturile vor scădea, vremea devenind relativ răcoroasă între 21 și 23 septembrie. Ziua vor fi între 20 și 24 de grade, în timp ce noaptea minimele vor coborî până la 10…14 grade.

O nouă creștere de temperatură este estimată să aibă loc din 25 septembrie. Astfel, în cea de-a doua săptămână de referință valorile maxime ar putea din nou depăși nivelul obișnuit pentru această perioadă din an.

În privința precipitațiilor, conform estimărilor de vreme, probabilitatea de ploaie va fi mai mare și local se vor putea semnala și cantități de apă însemnate în intervalele de timp 19-22 și 26-28 septembrie.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90