930 x122 grota rece

accidente

TERIBIL! ACCIDENTE CU MOTOCICLIȘTI ÎN SCHITU GOLEȘTI ȘI ALBOTA

Două accidente cu motocicliști s-au produs ieri pe șosele din Argeș.

Citiți și: Schimbare majoră în Codul Rutier! Gata cu aceste amenzi

Primul a avut loc pe DN 73, pe raza comunei Schitu Golești. Potrivit Poliției Rutiere, în timp ce se îndrepta către Pitești, un motociclist din Câmpulung s-a angajat în depăşirea unei autoutilitare care tracta o remorcă. A pierdut controlul asupra ghidonului şi a ieşit pe acostamentul din stânga, acolo unde a lovit o cruce metalică şi s-a răsturnat în şanţul betonat.

Motociclistul, în vârstă de 49 de ani, a fost grav rănit.

Citiți și: Este oficial! Atât se stă acum pentru proba de traseu, în fiecare oraș

Al doilea accident a avut loc pe strada Petrolului din Albota, comună învecinată cu Piteștiul.

Conform Serviciului Rutier Argeș, un motociclist de 57 de ani din Pitești a fost lovit de un autoturism condus tot de un piteștean, în vârstă de 37 de ani.

Polițiștii rutieri spun că motociclistul circula regulamentar din direcţia Piteşti către Slatina. La intersecția cu DN 65 Pitești-Slatina șoferul mașinii nu i-a acordat motociclistului prioritate de trecere, autoturismul lovindu-l.

Din fericire, în acest caz motociclistul a suferit doar răni ușoare. (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90