930X122 MAIA

gratuit

TESTE MEDICALE GRATUITE ÎN MIOVENI

Campania „Împreună pentru o sănătate mai bună”, organizată de Asociaţia pentru Sănătate, Educaţie şi Familie, în colaborare cu Institutul Naţional de Sănătate Publică al Ministerului Sănătății și Editura Viață și Sănătate, a ajuns și în Mioveni.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Persoanele interesate sunt așteptate în zilele de 24, 25, 26, 27 și 28 iunie 2019 la cortul amplasat în zona de lângă Carrefour Market Mioveni.

Toți cei interesați vor beneficia gratuit de teste și măsurători cu privire la indicii de sănătate: verificarea tensiunii arteriale, determinarea procentului de grăsime și al indicelui de masă corporală, pulsoximetrie.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

Obiectivul campaniei este îmbunătăţirea sănătăţii populaţiei prin informare şi educare cu privire la un stil de viaţă sănătos pornind de la descoperirea cauzelor şi conştientizarea factorilor de risc.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3