930×122 CAPRA 5

a1

TRAFIC BLOCAT. COLOANĂ DE MAȘINI

Trafic blocat. Coloană de mașini. Circulația rutieră pe autostrada A1 București – Pitești, pe sensul de mers către Piteşti, la kilometrul 24, a fost complet oprită în urmă cu puțin timp. Motivul l-au reprezentat operațiunile de ridicare a unui autotren (TIR) ieşit în decor, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Citiți și: Autostrada Pitești-București intră în reparații capitale! Se va întâmpla!

S-a format coloană de mașini, traficul, reluat între timp, fiind oprit în jur de un sfert de oră, potrivit sursei citate.

Pe de altă parte, pe sensul de mers către Capitală, între kilometrii 46 şi 39, astăzi până la ora 16 se execută lucrări de înlocuire a glisierei mediene de protecţie. Mașinile sunt direcționate de pe a doua pe prima bandă. Astfel de lucrări s-au desfășurat astăzi și pe sensul către Piteşti, la kilometrul 51, lucrări finalizate la orele prânzului. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90