Donaris 930 x 122

politia

TRAFIC ÎNCHIS. POLIȚIA ARGEȘ INFORMEAZĂ

Trafic închis. Poliția Argeș informează.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

„În conformitate cu avizul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pe data de 9 septembrie 2017 se va desfăşura o competiţie sportivă de triatlon, cu închiderea traficului rutier pe DN7C – Transfăgărăşan după cum urmează:

Pe data de 9 septembrie 2017, între orele 8 şi 18, va fi închis traficul pe DN7C – Transfăgărăşan pe tronsonul cuprins între km 62 (zona barajului Vidraru) şi km 116+808 (zona tunelului Bâlea Lac).

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Pentru buna desfăşurare a traficului rutier, le recomandăm conducătorilor auto să se deplaseze cu atenţie şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi pe traseul de deplasare.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe acostament, iar traversarea străzii să o facă numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de şoferi.”, transmite Poliția Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90