930×122 CAPRA 5

accident

TRAGEDIE ÎN ARGEȘ. ACCIDENT MORTAL

Tragedie în Argeș. Accident mortal. Un grav accident de circulație s-a produs azi noapte, în jurul orei 3:30, pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel, pe raza comunei argeșene Schitu Golești.

Citiți și: Accident cu patru victime în Argeș: Impact între un camion și un autoturism

Șoferul unui autoturism Ford Focus a pierdut controlul asupra volanului, mașina intrând violent într-un cap de pod de pe marginea drumului. În urma impactului, autoturismul a luat foc. Descarcerat, șoferul, Daniel V., în vârstă de 23 de ani, din localitatea dâmbovițeană Crângurile, a murit ulterior în Spitalul Municipal din Câmpulung.

Alte două persoane din mașină au fost rănite. Stelică V., de 19 ani, tot din Crângurile – Dâmbovița, a fost internat în Spitalul Municipal din Câmpulung, iar Iulia V., de 18 ani, din orașul argeșean Ștefănești (Valea Mare) – în Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

Polițiștii rutieri vor stabili cauza accidentului. (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90