New Profesional Consult 930 x 122

contribuabili

TREBUIE SĂ-ȚI DECLARI VENITURILE? CE ANUNȚĂ FISCUL

Trebuie să-ți declari veniturile? Ce anunță Fiscul. O nouă întâlnire informativă va fi organizată de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş.

Citiți și: O nouă ediție Tezaur: Cu ce dobânzi neimpozabile vine acum statul

Întâlnirea, la care pot participa toți contribuabilii interesați (persoane fizice și juridice), va avea loc miercuri, 3 mai 2017, de la ora 12. Locul de desfășurare: Pitești, bulevardul Republicii, în sala de ședințe a Administrației (corpul B, mezanin I, sală cu 160 de locuri).

Temele în privința cărora specialiștii Fiscului argeșean vor oferi informații și lămuriri sunt declararea veniturilor de către persoanele fizice şi depunerea formularelor 200 şi 201. Contribuabilii vor afla, printre altele, cine trebuie să își declare până pe 25 mai veniturile obținute anul trecut.

Citiți și: Oportunitate de a face bani la Finanțe!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90