Donaris 930 x 122

smurd

TRIVALE: MUNCITOR CĂZUT DE PE SCHELĂ

UPDATE: Muncitorul, în vârstă de 48 de ani, se află în afara oricărui pericol. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, victima prezenta suspiciune de traumatism toracic, escoriații la mâna dreaptă și traumatism cranio-cerebral minor.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

A fost transportat la Spitalul Județean de Urgență pentru investigații medicale. Fiind un accident de muncă, a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș. Bărbatul purta cască și echipament adecvat de lucru, precizează autoritățile.

Acum, în Trivale: Căzut de pe schelă. Un echipaj de pompieri cu o autospecială și un altul, medical, cu ambulanță SMURD s-au deplasat de urgență pe strada Bradului din cartierul piteștean Trivale. Pompierii intervin la această oră la blocul 31 în ajutorul unui muncitor.

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

Muncitorul, care lucra la anveloparea termică a blocului, a căzut de pe o schelă. Fiind, însă, asigurat cu echipamente specifice, muncitorul a căzut nu în gol, ci de la nivelul etajului 3 la nivelul etajului 2. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3