930 x122 grota rece

meteorologie

ULTIMA ORĂ: ANUNȚ METEO. CE NE AȘTEAPTĂ LA NOAPTE

Ultima oră: Anunț meteo. Ce ne așteaptă la noapte.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Administrația Națională de Meteorologie a emis cu puțin timp în urmă o informare prin care anunță instabilitate atmosferică moderată și cantități de apă însemnate și după expirarea diseară a codului galben de vijelii.

Informarea este valabilă de la sfârșitul zilei de astăzi, 8 iunie 2017, de la ora 23, și până mâine dimineață, la ora 10.

Citiți și: Alertă de vreme severă imediată! La ce să ne așteptăm în următoarele ore

Potrivit sursei citate, la noapte și în cursul dimineții zilei de mâine, 9 iunie, în Dobrogea, în sudul și centrul Moldovei, în cea mai mare parte a Olteniei și Munteniei, precum și în zona Carpaților Meridionali și de Curbură vor mai fi averse, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15…20 l/mp și izolat 35…40 l/mp.

Pe arii restrânse se vor semnala descărcări electrice, iar vântul va prezenta intensificări temporare îndeosebi în Moldova, Bărăgan și Dobrogea, cu viteze la rafală de 50…55 km/h.

Amintim că la această oră o mare parte din țară se află sub cod galben. Amănunte, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3