930×122 CAPRA 5

meteorologie

ULTIMA ORĂ! ANUNȚ METEO PENTRU ARGEȘ

Anunț meteo pentru Argeș. Administrația Națională de Meteorologie a anunțat astăzi estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (8-21 mai 2017).

Citiți și: România s-a zguduit! Cutremur într-o zonă foarte neobișnuită

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, estimările arată că începând de astăzi și până joi, 11 mai, vremea se va răci treptat, devenind rece pentru această perioadă a anului.

Potrivit sursei citate, temperaturile maxime vor scădea de la 21 la 12 grade, iar cele minime, de la 11 la 3 grade.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

După 11 mai, până duminică, 14 mai, regimul termic va marca o creștere, spre valori diurne de 25…26 de grade și nocturne de 12 grade, în medie.

În cea de a doua săptămână temperatura aerului va crește ușor și treptat, de la 18 la 22 de grade la valorile maxime, în timp ce valorile minime se vor situa, în mod constant, în jurul a 8 grade.

Conform estimărilor de vreme date azi publicității de meteorologi, în următoarele două săptămâni va ploua aproape în fiecare zi. În perioadele 8-9 mai și 13-15 mai probabilitatea ca ploile să se semnaleze pe arii mai extinse și să fie mai importante cantitativ va fi ridicată.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90