930 x122 grota rece

drumuri

ULTIMA ORĂ: POLIȚIA AVERTIZEAZĂ

Ultima oră: Poliția avertizează. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi şi nici probleme majore de fluenţă a traficului pe aceste artere.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Până pe data de 30 august 2018, pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, între kilometrii 14 (centura Bucureşti) şi 26 (Moara Vlăsiei), se fac lucrări de reparaţii asupra carosabilului, circulaţia fiind restricţionată alternativ pe câte o bandă a fiecărui sens.

Poliția avertizează că sunt drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă, îngreunată şi restricţionată din cauza afectării suprafeţei carosabile în urma aluviunilor.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă

– DN 2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de peste râul Suceava, în judeţul Suceava

– DN 2L, în localitatea Soveja, în judeţul Vrancea

– DN 11B, în zona localităţii Cătruşa, în judeţul Covasna

– DN 73D, între localităţile Boteni şi Suslăneşti, în judeţul Argeş – foto – (amănunte despre măsurile luate în cazul acestui drum, AICI).

Drumuri naţionale cu circulaţia îngreunată

– DN 12B, în zona localităţii Slănic-Moldova, în judeţul Bacău

– DN 15B, în localităţile Petru Vodă şi Stânca, în judeţul Neamţ.

Drumuri naţionale cu circulaţia restricţionată

– DN 17A, în localitatea Vatra Moldoviţei, în judeţul Suceava, pe podul de peste râul Moldoviţa, acolo unde sunt instituite restricţii de viteză (30 de km/h) şi de tonaj (maxim 7,5 tone), iar circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90