930 x122 grota rece

auto

ULTIMA ORĂ: VESTE PROASTĂ DE LA PERMISE, ÎN ARGEȘ

Ultima oră: Veste proastă de la Permise, în Argeș. Conform site-ului Prefecturii, pe care este afișat programul de rezervări online, la această oră prima dată disponibilă pentru șoferii argeșeni care trebuie să își preschimbe permisul de conducere auto este abia 4 iulie 2018. Până atunci, toate datele sunt ocupate.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Există argeșeni care din acest motiv nu pot conduce luni la rând sau alții care optează să se adreseze serviciilor de Permise și Înmatriculări Auto din București sau din alte județe, ca de pildă Vâlcea, acolo unde nu se confuntă cu o astfel de problemă.

De altfel, vă reamintim, ca o alternativă, recunoscând implicit că este complet depășită de situație, Prefectura Argeș le recomandă șoferilor argeșeni ”să se adreseze ghișeelor deschise în București, la sediul DRPCIV de pe strada Pipera, nr. 49, acolo unde se află și centrul de producție, urmând ca titularul să primească în aceeași zi permisul reînnoit.”

Citiți și: Poliția: Trafic îngreunat pe Autostradă, astăzi, mai multe ore

Dacă în ceea ce privește programările pentru preschimbarea permisului auto situația este negativă, la alte capitole locuri libere sunt și în această lună:

-rezervare pentru înmatriculare provizorie – prima zi cu locuri disponibile este 16 aprilie 2018.

-rezervare pentru înmatriculare definitivă – prima zi cu locuri disponibile este 24 aprilie 2018.

-rezervare pentru examinare la proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere – prima zi cu locuri disponibile este 20 aprilie 2018.

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) Argeș informează că rezervarea se poate face doar pentru următoarele 4 luni calendaristice (exceptând zilele de weekend – sâmbăta și duminica – și zilele de sărbătoare legală, nelucrătoare).

După efectuarea rezervării, aplicația online permite o altă rezervare numai după expirarea rezervării inițiale.

Solicitanţii trebuie să se prezinte la ghişeul de înmatriculări în ziua și la ora rezervate, având asupra lor dosarul complet de înmatriculare, cartea de identitate şi rezervarea listată.

Rezervările pentru ziua curentă pot fi făcute doar până la ora 8, potrivit sursei citate. (Foto: descriptiv – Arhivă) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90