930×122 CAPRA 5

construmat

UN NOU HOTEL ÎN PITEŞTI

Un nou hotel în Piteşti. Un nou hotel va fi construit în Piteşti, pe un teren intravilan de 9.817 mp de pe strada Turceşti. Inițiator este SC Construmat & Vos SRL, din Pitești, iar hotelul se va numi „Sierra”.

Citiți și: Crimă la un hotel de lux! Alex Velea, fotografiat cu suspecții înainte de tragedie

Viitorul hotel va avea demisol, parter și două etaje. La demisol vor exista spații funcționale pentru hotel și trei camere de cazare pentru persoane cu dizabilități. La parter, etajul I și etajul II vor fi amenajate 36 de camere de cazare (câte 12 camere de cazare la fiecare nivel).

Au fost prevăzute 30 de locuri de parcare pe platforme betonate la nivelul solului. De asemenea, ar urma să fie amenajate spații verzi pe o suprafață de peste 5.844 de mp.

Citiți și: Veste mult așteptată pentru piteșteni! Se rezolvă o veche problemă a locuitorilor

Terenul pe care se va afla hotelul are acces auto și pietonal din strada Turcești.

Investiția va fi făcută și cu fonduri europene. Valoarea totală a proiectului se ridică la 7.699.761,32 de lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă europeană este de 4.515.830,80 de lei. Termenul limită până la care investiția trebuie să fie gata este 31 martie 2022. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90