NOR CURIER 930X122

aer rece

UN NOU VAL DE AER RECE ÎN ARGEȘ

Un nou val de aer rece în Argeș. Estimările de vreme pentru perioada 1-14 aprilie 2019 au fost date astăzi publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, mâine, 2 aprilie 2019, vremea se va răci accentuat. Astfel, dacă astăzi media temperaturilor maxime este de 21 de grade, mâine va cobori la 11 grade, potrivit sursei citate.

Între 3 și 7 aprilie se va încălzi, dar media nu va mai trece de 19 grade.

Citiți și: Cutremur într-o zonă atipică! Așa ceva se întâmplă rar!

Ulterior acestui interval se va răcori din nou, iar temperaturile maxime vor avea o medie între 15 și 17 grade.

Evoluția temperaturilor minime va fi asemănătoare. Cele mai reci nopți vor fi cele din 3 și 4 aprilie, când media se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cele mai calde, între 7 și 10 aprilie, când media va fi de 6…7 grade.

Temporar se vor semnala precipitații pe arii extinse între 6 și 9 aprilie și izolat în restul intervalului, conform estimărilor de vreme comunicate astăzi de Administrația Națională de Meteorologie.

Vă amintim că în urmă cu doar câteva zile în județul Argeș s-a semnalat un alt val de aer rece.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90