930 x122 grota rece

california

UN TÂNĂR PITEȘTEAN ȘI-A PIERDUT VIAȚA ÎN SUA

În vârstă de 21 de ani, Lucian Miu a decedat după ce a căzut de pe o stâncă în Parcul Naţional Yosemite din California (Statele Unite ale Americii). Accidentul a avut loc miercuri, 31 iulie 2019.

Piteșteanul se afla în zona inferioară a unei cascade (Bridalveil) când a alunecat de pe o stâncă umedă şi a căzut în gol în jur de șase metri, scrie Mediafax, care, citând ABC News, precizează că Miu era în SUA ca turist.

Tânărul a fost transportat la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic. În urma rănilor suferite, Lucian Miu a murit la spital.

Lucian Miu a fost elev al Colegiului Național „I.C. Brătianu” din Pitești (specializarea Științe ale naturii) și era student la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică a Academiei de Studii Economice din București.

„Când îngerii se ridică la cer, timpul stă în loc. Parcă ieri mergeam cu Lucian prin Retezat, căci acolo se simțea el cel mai fericit: pe munte. (…) am aflat cu tristețe că Lucian ne-a părăsit, drumul lui s-a oprit departe de casă, în parcul american Yosemite, tot pe munte… Rămas bun, tinere zimbru! Condoleanțe sincere familiei!”, transmite pe pagina sa de socializare Asociația Zimbrul Carpatin Pitești, asociație din care Lucian Miu făcea parte ca iubitor de natură și drumeții. (Sursă foto: Facebook) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90