930X122 MAIA

McDonald’s

UNDE SE MUTĂ MCDONALD’S TRIVALE

Unde se mută McDonald’s Trivale. După cum se ştie, restaurantul McDonald’s din centrul Piteştiului a părăsit spaţiul închiriat la parterul Trivale Shopping Center (foto), în locul său urmând să fie deschisă o cafenea Starbucks (amănunte și imagini, AICI).

Citiți și: Tentativă de fraudă! Atenție la McDonald’s România!

Potrivit unor surse din piață, McDonald’s și-ar fi găsit deja un nou spațiu, tot cu chirie. Restaurantul de tip fast-food ar putea fi redeschis tot pe Strada Mare (pietonală), chiar peste drum de Trivale Shopping Center, în fosta cofetărie de la parterul Hotelului Muntenia.

Știrea ne-a fost confirmată de surse din interiorul Hotelului. Nu există, deocamdată, informații referitoare la data la care ar urma să înceapă lucrările de reamenajare a spațiului și la data la care va fi deschis noul McDonald’s din centrul Piteștiului.

Citiți și: McDonald’s face anunțul zilei!

Mai precizăm că McDonald’s ar urma să deschidă şi un Drive Food la o benzinărie din zona de ieşire din Piteşti către Câmpulung Muscel.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90