NOR CURIER 930X122

accident

UPDATE: ACCIDENT CU MICROBUZ

UPDATE: Accident cu microbuz. În accident au fost implicate două autovehicule: un microbuz și un autoturism taxi.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Inițial a fost activat Planul Roșu de intervenție. După sosirea la fața locului a primelor echipaje de urgență, s-a constatat că situația nu o impunea, Planul Roșu fiind dezactivat.

Accidentul s-a produs pe sensul de mers Câmpulung Muscel – Pitești. În momentul în care șoferul taxi-ului a vrut să vireze la stânga, autoturismul a fost acroșat în partea din spate de microbuz. În urma impactului, trei persoane au fost rănite ușor și transportate ulterior la spital: șoferul microbuzului (din comuna argeșeană Bascov), șoferul taxi-ului (din municipiul Câmpulung) și o femeie de 32 de ani, din comuna Stâlpeni, pasageră în taxi. 

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

Cu puține minute în urmă, un accident de circulație s-a produs pe DN 73, Pitești – Câmpulung Muscel, pe raza localității argeșene Schitu Golești. Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate un microbuz și un autoturism taxi. Mașina taxi s-a răsturnat.

Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3