NOR CURIER 930X122

accident

UPDATE: ACCIDENT CU VICTIME ÎN VALEA URSULUI

UPDATE (ORA 8:40): Accidentul s-a soldat cu trei victime: șoferul, de 63 de ani, și doi pasageri, un băiat de 17 ani și o femeie de 54 de ani (încarcerată).

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Echipajul de pompieri, cu ajutorul mijloacelor de primă intervenție din dotarea autospecialei de descarcerare, a scos-o pe femeie de pe bancheta din spate a autoturismului. A fost preluată de un echipaj al Ambulanței.

Șoferul a primit îngrijiri medicale de la un alt echipaj al Ambulanței, iar băiatului i s-au acordat îngrijiri medicale pentru traumatism cranio-cerebral major cu plagă frontală și fractură la piciorul drept de către echipajul SMURD, ulterior fiind transportat la spital. 

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

Accident cu victime acum în Valea Ursului. Accidentul s-a produs pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe raza satului Valea Ursului din comuna argeșeană Bascov.

Un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe partea dreaptă într-un șanț, izbindu-se de un cap de pod.

Potrivit primelor informații, furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) și Poliția Argeș, accidentul s-ar fi soldat cu trei victime. Una dintre persoanele rănite ar fi rămas prinsă în mașină. La fața locului au fost trimise echipaje de descarcerare și de ambulanță, inclusiv SMURD. Vom reveni cu amănunte. (Foto: Arhivă, descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90