SMART KIDS 930X122

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN PITEȘTI. MOTOCICLIST RĂNIT

UPDATE: Accident în Pitești. Motociclist rănit. Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, un piteștean în vârstă de 20 de ani, aflat la volanul unui Volkswagen Golf, nu s-a asigurat în momentul în care a schimbat banda de mers. Autoturismul a lovit o motocicletă, condusă de un bărbat de 42 de ani din Pitești. Motociclistul a fost rănit, dar nu grav. Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, motociclistul are traumatism cranio-cerebral minor și escoriații. Atât şoferul, cât şi motociclistul se deplasau pe direcția de mers Centru-Trivale.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Polițiștii rutieri i-au făcut șoferului vinovat dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe strada Calea Drăgăşani din Piteşti, la urcarea către cartierul Trivale.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate o motocicletă și un autoturism. Motociclistul este rănit. Vom reveni cu mai multe amănunte. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA