New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT. MAȘINĂ RĂSTURNATĂ

UPDATE: Au intervenit un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă şi spumă și două echipaje cu ambulanță SMURD de prim-ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă de la Detașamentele de Pompieri Bradu și Pitești. Cei doi răniți ușor (o femeie în vârstă de 41 de ani și un bărbat de 69 de ani) au primit îngrijiri medicale la fața locului. Nu a fost nevoie de transportul acestora la spital. Echipajul de pompieri a asigurat măsuri PSI la locul accidentului.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Acum (ora 7:37): accident. Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe autostrada A1 Pitești – București, la km 91, pe sensul de mers către Capitală.

În accident au fost implicate două autoturisme. Una dintre mașini este răsturnată în afara părții carosabile. Potrivit primelor informații, sunt două persoane rănite (o femeie și un bărbat), dar nu grav. Poliția Rutieră va stabili cauza și cine se face vinovat de producerea accidentului. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90