UPDATE: ACCIDENT VIOLENT ÎN BASCOV | ePitesti
New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT VIOLENT ÎN BASCOV

UPDATE: Vinovat este șoferul autoutilitarei Mercedes Sprinter. Din neatenție, într-o curbă ușoară la dreapta, în timp ce se deplasa din direcția Râmnicu Vâlcea către Pitești, șoferul dubei a pierdut controlul asupra volanului. Mașina a pătruns pe contrasens și a intrat frontal în coliziune cu TIR-ul marca Renault.

Citiți și: ACCIDENT: IMPACT VIOLENT. PITEȘTENI RĂNIȚI

Șoferul vinovat (în vârstă de 30 de ani, din comuna Copalnic Mănăștur din județul Maramureș) și un pasager din dubă (de 25 de ani, din aceeași comună) au fost răniți, dar ușor. Șoferul TIR-ului (de 63 de ani, din municipiul Călărași), care conducea regulamentar, nu a pățit nimic. Șoferii nu erau băuți. Polițiștii rutieri i-au făcut șoferului vinovat dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

La fața locului a fost trimis și un echipaj de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Pitești, însă nu a fost nevoie de intervenția acestuia.

Citiți și: BASCOV: ACCIDENT, MAȘINĂ RĂSTURNATĂ

Acum: accident violent în Bascov. Pe raza comunei argeșene Bascov, pe strada Serelor, la ieșirea din pasajul rutier subteran către autostrada A1, s-a produs în urmă cu doar câteva minute un accident de circulație. În accident au fost implicate un TIR și o autoutilitară (o dubă) cu remorcă. O persoană ar fi încarcerată. Potrivit primelor informații, duba a intrat pe contrasens. Șoferul TIR-ului nu a mai putut evita impactul. Vom reveni cu detalii. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

Fashion Sense 555 x 222
Posada 570×90