930X122 MAIA

cod galben

UPDATE: ALERTĂ DE FURTUNĂ ÎN ARGEȘ

UPDATE (ORA 15:25): Între orele 15:30 și 16:30, se vor afla sub cod galben și orașul Topoloveni și comunele Călinești, Leordeni, Bogați, Priboieni, Căteasca, Rătești, Beleți-Negrești și Dobrești. 

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

Administrația Națională de Meteorologie anunță frecvente descărcări electrice, averse care vor cumula 15-20 l/mp, grindină de mici dimensiuni și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Acum: Alertă de furtună în Argeș. Cu puține minute în urmă, la ora 13, mai multe localități din județul Argeș au intrat sub cod galben de tip nowcasting.

Citiți și: România, lovită de ciclon. Cod Portocaliu de ninsori abundente

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse care vor cumula 20 l/mp, grindină de mici dimensiuni și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Codul este valabil până la ora 14.

Sunt vizate zona de munte a județului și municipiile Câmpulung Muscel și Curtea de Argeș și comunele Pietroșani, Albeștii de Argeș, Mihăești, Corbeni, Lerești, Schitu Golești, Corbi, Stoenești, Valea Mare Pravăț, Mușătești, Poienarii de Muscel, Tigveni, Godeni, Berevoești, Aninoasa, Șuici, Domnești, Arefu, Valea Danului, Vlădești, Bughea de Jos, Bughea de Sus, Valea Iașului, Cepari, Brăduleț, Sălătrucu, Mioarele, Nucșoara, Cicănești și Albeștii de Muscel.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90