930X122 MAIA

cod galben

UPDATE: ATENȚIONARE DE FURTUNĂ ÎN ARGEȘ. LOCALITĂȚILE VIZATE

UPDATE: Între orele 9 și 10 vor fi sub cod galben orașul Topoloveni și comunele  Leordeni, Bogați, Priboieni, Rătești, Dobrești și Boțești. Se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, cantități de apă de 10-15 litri pe mp și grindină de mici dimensiuni, transmite Administrația Națională de Meteorologie. 

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

Atenționare de furtună în Argeș. Localitățile vizate. Mai multe localități din județul Argeș se află acum sub cod galben de tip nowcasting.

Administrația Națională de Meteorologie informează că până la ora 9 se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și ploi care vor cumula 10-15 litri pe mp.

Citiți și: România, lovită de ciclon. Cod Portocaliu de ninsori abundente

Potrivit sursei citate, sub cod galben sunt orașul Costești și comunele Buzoești, Bârla, Ungheni, Stolnici, Lunca Corbului, Suseni, Recea, Rociu, Căldăraru, Miroși, Hârsești, Oarja și Râca.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90