930X122 MAIA

cutremur

UPDATE: CUTREMUR RESIMȚIT ȘI ÎN PITEȘTI

UPDATE: Cutremur resimțit și în Pitești. Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) din România anunță că sesimul a avut o magnitudine de 5.3 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 98,9 kilometri.

Citiți și: Două cutremure atipice! Alertă la Baraj!

Primele estimări (revizuite ulterior) fuseseră de 5.6 grade pe scara Richter (estimare anunțată de Institutul American de Geofizică – USGS) și de 5.2 grade pe Richter (anunțată de Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Fizica Pământului – INCDFP). Ulterior, a urmat o altă estimare, revizuită și ea, de 5.4, a INCDFP.

Nu s-au anunțat pagube materiale.

Citiți și: Ultimă oră: Nou cutremur în România! L-ați simțit?

Cutremur în România. Cu puțin timp în urmă, la ora 1:20, un cutremur de pământ a avut loc în zona seismică Vrancea, în județul Vrancea. Seismul s-a resimțit și în județul Argeș, inclusiv în municipiile Pitești și Curtea de Argeș și orașul Mioveni. Cutremurul a fost unul de scurtă durată.

Amintim că precedentul cutremur de mai mare intensitate din acest an din țara noastră s-a produs pe 24 septembrie, la ora 2:11. Detalii despre cutremurul din urmă cu 3 luni, AICI. (Foto: infp.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3