930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: IMPACT FRONTAL PE CONTRASENS

(UPDATE ORA 7:50): Persoana rănită este șoferul autoturismului. A scăpat ușor, doar cu un traumatism cranio-cerebral minor, ne precizează Poliția Argeș. 

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

Ca și în alte accidente produse în ultimele zile, și de această dată cauza este viteza mare în curbă și pe fondul unui carosabil umed de la ploi. Șoferul autoturismului, de 35 de ani, din Băile Olănești, a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta din cauza vitezei. 

Autoturismul a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de un cap tractor condus regulamentar de un șofer de 33 de ani din Belarus. 

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Viteza în curbă și pe carosabil umed ca urmare a ploilor a fost în ultimele zile cauza unor accidente grave în județul Argeș (AICI, subiectul pe larg). 

(UPDATE ORA 7:25): Accident cu victimă pe DN 7. Accidentul s-a soldat cu o persoană rănită, dar conștientă. Victima a fost preluată de un echipaj SMURD și va fi transportată la spital. 

Morărești este din nou locul unui accident de circulație. Accidentul de pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea a avut loc în urmă cu puțin timp pe sensul de mers către Pitești, fiind implicate un cap tractor și un autoturism Logan.

Potrivit primelor informații furnizate de ISU Argeș, o persoană ar fi încarcerată.

La fața locului au fost trimise echipaje de la Detașamentul de Pompieri Pitești: un echipaj de descarcerare, echipaje cu două ambulanțe SMURD (de terapie intensivă mobilă și, respectiv, de prim ajutor calificat) și un echipaj cu o autospecială de intervenție. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3