930 x122 grota rece

autocamion

UPDATE: INCENDIU VIOLENT. BĂRBAT CARBONIZAT

UPDATE 4: Pompierii au stins incendiul de la casa din comuna Drăganu. Au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 60 de mp și elemente combustibile de la mansardă. „Sursa probabilă: jar sau scântei. Împrejurarea: jar căzut în sistemul de încălzire”, informează ISU Argeș. 

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

UPDATE 3: În incendiul din Drăganu o persoană și-a pierdut viața. Un bărbat, în vârstă de 62 de ani, a fost găsit carbonizat în mansarda casei. La ora 18:10 incendiul încă nu fusese lichidat. 

UPDATE 2: Incendiul de la autocamion, de pe autostrada A1, a fost stins. Remorca încărcată cu porci nu a fost afectată. 

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

UPDATE 1: În Drăganu, incendiul se manifestă cu degajare mare de fum într-o cameră și la acoperișul casei. Este posibil ca incendiul să fi surprins înăuntru o persoană. Pompierii au scos din casă o butelie, eliminând riscul producerii unei explozii. 

Acum: Incendii în Argeș. Pompierii argeșeni au două intervenții de urgență la această oră.

În comuna Drăganu (satul Dumbrăvești) este incendiu la o casă de locuit, iar pe autostrada A1 București – Pitești, la kilometrul 101, pe sensul de mers către Capitală, pe raza comunei Căteasca, un incendiu a izbucnit la o roată a unui autocamion cu remorcă, remorcă încărcată cu 180 de porci.

Informația ne este transmisă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fiecare dintre cele două incendii au fost trimise câte două echipaje cu autospeciale cu apă și spumă. În plus, la Drăganu va ajunge și un echipaj cu ambulanță SMURD. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90