930 x122 grota rece

accident

UPDATE: MAȘINĂ CĂZUTĂ ÎN PRĂPASTIE, VICTIME MULTIPLE

(UPDATE ORA 00:10): Victimele vor fi transportate cu ambulanțele la spital, în Sibiu. 

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Polițiștii rutieri vor stabili cauza accidentului. O primă ipoteză ar fi viteza prea mare într-o curbă, coroborată cu lipsa de experiență a șoferului. 

(UPDATE ORA 23:50): Este vorba de cinci tineri (trei băieți și două fete), cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, anunță ISU Argeș. La această oră, primesc îngrijiri medicale de la echipajele mobilizate la locul accidentului. 

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

Pe lângă echipajul SMURD de la Cota 2.000, sunt la fața locului alte două echipaje SMURD de la ISU Sibiu, tot de la ISU Sibiu o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de descarcerare, un echipaj de ambulanță din Tălmaciu (Sibiu) și salvamontiști din Argeș și Sibiu. 

Mașină căzută în prăpastie, victime multiple. Echipajul SMURD de la Cota 2.000, din județul Argeș, intervine la această oră la un accident rutier care a avut loc pe DN 7C Transfăgărășan, pe raza comunei sibiene Cârțișoara.

Potrivit informațiilor care ne sunt furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, o mașină cu număr de Timiș a căzut într-o prăpastie (în jur de 20 de metri). Accidentul, conform sursei citate, s-a soldat cu cinci persoane rănite. Sunt conștiente și neîncarcerate.

Pentru scoaterea victimelor din prăpastie, la fața locului acționează echipaje de la Salvamont. Vom reveni cu amănunte. (Foto: Arhivă, descriptiv) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90