Donaris 930 x 122

accident

UPDATE: MAȘINĂ DE POLIȚIE, LOVITĂ DE AUTOBUZ

UPDATE: Mașina de Poliție a fost lovită în partea din spate de autobuzul care este al firmei private Vulturul Company. Accidentul s-a produs pe sensul de mers către Câmpulung. Cei trei polițiști de la Biroul de Combatere a Criminalității Organizate – BCCO care se aflau în autoturismul Poliției nu au fost răniți. Polițiștii rutieri ajunși la fața locului vor stabili cauza accidentului.

Citiți și: Accident cu pieton, în Pitești! Sunt implicate cinci autoturisme

Acum (ora 10:40): mașină de Poliție, lovită de autobuz. Un autoturism de Poliție a fost lovit de un autobuz. Accidentul s-a produs în urmă cu puține minute pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel, pe raza comunei argeșene Mărăcineni. Conform primelor informații, nu sunt victime. Mașina Poliției, un autoturism Dacia Logan, este avariată. Vom reveni cu amănunte. (Foto Arhivă, sursa: tion.ro)

 

Citiți și: Cum a avut loc teribilul accident de lângă Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90