New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: PASAGERĂ RĂNITĂ ÎN MAXI-TAXI

(UPDATE): Pasageră rănită în maxi-taxi. Vinovat pentru producerea accidentului este șoferul microbuzului maxi-taxi, anunță Poliția Argeș. 

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

În vârstă de 33 de ani, din orașul Topoloveni, șoferul nu a păstrat o distanță regulamentară, lovind autoturismul care circula în fața sa, o Dacie condusă de un bărbat de 55 de ani, din Ștefănești. 

În urma impactului, Dacia a fost proiectată într-un autoturism Volkswagen, oprit regulamentar pentru efectuarea unui viraj la stânga, la volanul căruia se afla un piteștean de 49 de ani. 

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Ulterior carambolului inițial, un alt autoturism Dacia, condus de un câmpulungean de 40 de ani, a intrat in coliziune cu microbuzul maxi-taxi, tot pe fondul nepăstrării distanței.

Victima este o pasageră din maxi-taxi, de 26 de ani, din Călinești, care a suferit un traumatism cervical și unul lombar, conform ISU Argeș. A fost transportată la spital. 

Accident acum cu maxi-taxi și 3 autoturisme. Un carambol în care au fost implicate un microbuz maxi-taxi care face curse regulate pe ruta Pitești – Udeni-Zăvoi (comuna Călinești) și trei autoturisme s-a produs în această dimineață, în jurul orei 6:40, pe DN 7, în orașul Ștefănești, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Potrivit sursei citate, o persoană este rănită, dar conștientă.

La fața locului intervin un echipaj SMURD și un altul de la Serviciul de Ambulanță Județean. Vom reveni cu amănunte.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3