New Profesional Consult 930 x 122

cod galben

UPDATE: RUPERE DE NORI ÎN ARGEȘ

UPDATE: De la ora 13:40 și până la 14:40, mai multe localități din Argeș vor fi sub cod galben de vreme rea: local căderi de grindină, descărcări electrice frecvente, intensificări de scurtă durată ale vântului care pot avea și aspect de vijelie și averse care vor cumula local 20…25 l/mp. 

Citiți și: Alarmant! Zeci de incendii provocate: Luptă cumplită cu flăcările

Localitățile vizate sunt Călinești, Topoloveni, Leordeni, Bogați, Țițești, Priboieni, Suseni, Căteasca, Rătești, Rociu, Cetățeni, Negrași, Vulturești, Davidești, Boteni, Beleți-Negrești, Teiu, Hârtiești, Dobrești și Boțești. 

Rupere de nori acum în Argeș. Zona de munte a județului Argeș a intrat la ora 13:15 sub cod galben de tip nowcasting, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Alertă de furtună geomagnetică! Se întâmplă azi!

Potrivit sursei citate, se vor semnala descărcări electrice, averse care vor cumula local 25…30 l/mp, izolat grindină de dimensiuni mici și intensificări de scurtă durată ale vântului. Codul galben va expira la ora 16.

Amintim că mâine, 1 mai 2019, o bună parte din județul Argeș se va afla sub cod galben de vânt puternic.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90