NOR CURIER 930X122

cod galben

UPDATE: VREME SEVERĂ ACUM ÎN ARGEȘ, DRUM ÎNCHIS

UPDATE (ORA 10:35): Circulația rutieră pe Transfăgărășan, în zona comunei Arefu, a revenit la normal, după îndepărtarea pietrelor de pe partea carosabilă. 

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Vreme severă acum în Argeș, drum închis. În zona de munte a județului Argeș vremea este severă la această oră.

La peste 1.800 de metri altitudine, se semnalează vânt puternic, vânt care bate cu rafale de 90 până la 120 de kilometri pe oră.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

De altfel, Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben de tip nowcasting pentru zona montană înaltă a județului, cod valabil până la ora 14.

Pe de altă parte, pe DN 7C (Transfăgărășan), în zona comunei Arefu, au căzut pietre de pe versanți. Din acest motiv, circulația la kilometrul 59+700 de metri este oprită. Se acționează pentru îndepărtarea pietrelor de pe carosabil, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3