930×122 CAPRA 5

isu

URGENȚĂ! FEMEIE ÎN STOP CARDIO-RESPIRATOR

Femeie în stop cardio-respirator. Echipajele SMURD au intervenit ieri în județul Argeș la 29 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La 4 dintre ele s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie

Informația ne-a fost furnizată în urmă cu puțin timp de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Potrivit sursei citate, două au fost cazurile mai dificile la care au intervenit duminică echipajele de urgență:

Citiți și: Accident în Argeș: O Toyota Avensis, praf în șanț

-În jurul orei 11, un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în comuna Vedea la o femeie în vârstă de 82 de ani care se afla, din cauze medicale, în stop cardio-respirator. Au fost făcute manevre de resuscitare, cu succes, pacienta fiind transportată ulterior la spital.

-Aproape de ora 22, un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Secția de Pompieri Costești a acționat în comuna Căldăraru. Intervenția a fost la un tânăr de 22 de ani care avea traumatism la coloana cervicală și la piciorul stâng, în urma unui accident rutier. I s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportat la spital. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90