930X122 MAIA

loredana

VA FI SENZAȚIONAL! TRICOLOR URIAȘ ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI!

Sâmbătă, 30 august, între orele 19 și 19:30, Platforma Unionistă Acțiunea 2012 Argeș va organiza un eveniment inedit pentru Piteşti.

Citiți și: (VIDEO) RÂSU’-PLÂNSU’. CONSILIER LOCAL/ȘEF DE BLOC, PRINS CU TRICOLORUL GREȘIT: „E INSESIZABIL”

„Vom întinde un tricolor de 150 de metri în Piaţa „Vasile Milea”. Tematica va fi „Uniţi sub tricolor!”. Acest tricolor a avut iniţial 300 de metri şi a fost cusut de tineri basarabeni, iar în România a fost adus pentru prima oară la un marș din octombrie 2013, la care au participat în jur de 10.000 de persoane.”, ne precizează Loredana Mihaela Tudor, reprezentantă a Platformei.

Acțiunea face parte dintr-un șir de evenimente care se desfășoară pe parcursul a trei luni sub titulatura de „Lunile tricolorului”. Deja primul gest simbolic a fost făcut în judeţul Harghita, la Izvorul Mureşului, cu ocazia Universităţii de Vară. Universitatea a adunat români din ţară și din Basarabia. Imediat după aceea uriașul tricolor a ajuns la Roşia Montană, la festivalul „FânFest”.

Citiți și: NU RATA! LOREDANA, CONCERT SENZAȚIONAL ÎN PITEȘTI

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3