930 x122 grota rece

simfonia lalelelor

„VEDETA” PARADEI DE LA SIMFONIA LALELELOR 2018

„Vedeta” paradei de la Simfonia Lalelelor 2018. După cum v-am informat, tradiționala „paradă a florilor”, care practic va deschide ediția 2018 a Simfoniei Lalelelor, se va desfășura mâine, 20 aprilie, între Piața Primăriei și Casa Cărții (locul care va găzdui expoziția dendro-floricolă).

Citiți și: Concert extraordinar, în această seară, în Pitești

Ca de obicei, parada va include și trei care alegorice, la a căror realizare şi-au adus contribuţia voluntari din Olanda şi din administraţia publică locală piteșteană (click pe imagini pentru mărire):

În premieră, ePitești vă prezintă imagini de la realizarea celui mai important dintre ele.

Citiți și: Premieră absolută la Simfonia Lalelelor! Ce se întâmplă în acest an

Pentru că suntem în Anul Centenarului Marii Uniri, tema aleasă de organizatori este România. Carul alegoric „vedetă” are ca principal element harta României realizată din flori.

După paradă, pe toată perioada Simfoniei, carele alegorice vor fi expuse în zona centrală a Piteştiului.

Amintim că intrarea pentru public la expoziția dendro-floricolă de la Casa Cărții va fi gratuită. Amănunte despre acest subiect și programul complet al ediției din acest an a Simfoniei Lalelelor, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3