930X122 MAIA

judecătoria pitești

VERDICTE ÎN PITEȘTI: ȘOFERI TRIMIȘI LA PUȘCĂRIE

Verdicte în Pitești: Șoferi trimiși la pușcărie. Șofatul sub influența băuturilor alcoolice te poate duce după gratii.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Este și cazul unui argeșean condamnat pentru acest tip de infracțiune la 1 an de închisoare cu executare, potrivit Biroului de Presă al Poliției Județene. Conform sursei citate, condamnarea șoferului a fost hotărâtă de Judecătoria Pitești.

În vârstă de 30 de ani, din orașul Mioveni, șoferul condamnat, Marius Marin Matei, a fost încarcerat în Penitenciarul Mioveni.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

În același penitenciar, ca urmare a unei condamnări decisă tot de Judecătoria Pitești, a ajuns și un șofer, în vârstă de 37 de ani, din Pitești, informează Biroul de Presă al Poliției Argeș. Bărbatul are de ispășit o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani.

Șoferul, Constantin Cristian Porojan, a fost condamnat pentru „infracţiuni la regimul rutier”, anunță Biroul de Presă al Poliției Județene, fără a preciza exact despre ce infracțiuni este vorba.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3