VESTE AȘTEPTATĂ DE ARGEȘENI. METEOROLOGII ANUNȚĂ | ePitesti
Nisan 930 x 122 2

caniculă

VESTE AȘTEPTATĂ DE ARGEȘENI. METEOROLOGII ANUNȚĂ

Veste așteptată de argeșeni. Estimările de vreme pentru perioada 17 – 30 iulie 2017 au fost date astăzi publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: ACUM: ALERTĂ DE FURTUNĂ ÎN ARGEȘ! ZECI DE LOCALITĂȚI VIZATE

Cum va fi, așadar, vremea în următoarele două săptămâni în regiunea Muntenia și județul Argeș? Vestea este bună pentru argeșeni: după zilele răcoroase și mohorâte, vremea redevine frumoasă și călduroasă.

Potrivit estimărilor, până duminică, 23 iulie, temperatura va crește ușor și treptat, de la maxime diurne în jur de 26 de grade până spre o medie de 34…35 de grade. Vremea va redeveni călduroasă, local caniculară în timpul după-amiezelor din a doua parte a acestei săptămâni.

Citiți și: AVERTIZARE! VÂNT PUTERNIC ÎN ARGEȘ

În același sens vor evolua și minimele nocturne, care vor atinge o medie de 18…19 grade, izolat urmând să se înregistreze și nopți tropicale.

Aceste valori termice, mai ridicate decât mediile multianuale, se vor menține și în a doua săptămână de prognoză, o ușoară scădere fiind posibilă spre sfârșitul acesteia, când este estimată o medie a valorilor maxime în jur de 32 de grade.

Probabilitatea pentru fenomene specifice instabilității atmosferice va fi în creștere după 23 iulie, când mai ales în zonele de deal se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice, conform sursei citate.

Donaris 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066