Donaris 930 x 122

accident

(VIDEO) ACCIDENT ÎN PITEȘTI. TAXI IMPLICAT

Accident în Pitești. Taxi implicat. Un accident de circulație s-a produs în urmă cu doar câteva minute pe strada Negru Vodă din Pitești, în zona Spitalului Militar. Au fost implicate două autoturisme Dacia Logan, dintre care o mașină de taxi. La fața locului a ajuns o ambulanță a Serviciului Județean de specialitate.

Citiți și: Accident cu pieton, în Pitești! Sunt implicate cinci autoturisme

Taximetristului (un piteștean în vârstă de 66 de ani, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș) i s-a făcut rău la volan, cu pierdere temporară a cunoștinței. Pierdut de sub control, taxiul a lovit un alt Logan, staționat, în care se aflau două persoane: o femeie (de 21 de ani, tot din Pitești) și copilul acesteia (un bebeluș de o lună, care era în brațele mamei). Rănile suferite de cei trei au fost ușoare. Au fost duși la spital și se află în afara oricărui pericol.

Citiți și: Cum a avut loc teribilul accident de lângă Pitești
Taximetristul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3