(VIDEO) AU SUNAT SIRENELE ÎN PITEȘTI | ePitesti
New Profesional Consult 930 x 122

alarmare publică

(VIDEO) AU SUNAT SIRENELE ÎN PITEȘTI

Au sunat sirenele în Pitești.

Citiți și: ACUM: ATENȚIE! COD PORTOCALIU DE FURTUNĂ ÎN ARGEȘ

În urmă cu doar câteva minute, sirenele de alarmare publică au sunat din nou în Pitești. Au fost două reprize de semnale acustice. Fiecare dintre ele a durat mai mult de un minut.

Citiți și: (VIDEO) TRIVALE: COPACI PRĂBUȘIȚI

Am întrebat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș care este motivul declanșării sirenelor. Asta în condițiile în care autoritățile nu au anunțat desfășurarea vreunui exercițiu de alarmare publică. Potrivit ISU Argeș, o sirenă de alarmare din zona Expo Parc – Ceair a pornit accidental, ca urmare a unei defecțiuni.

Amintim că în luna aprilie a acestui an Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a organizat un exercițiu de alarmare publică în întreaga țară. Exercițiul PROCIV 2017 a urmărit și verificarea funcționalității sirenelor de alarmare publică din zone posibil a fi afectate de dezastre, inclusiv din Pitești.

Defecțiunea de astăzi arată că sistemul are probleme, realitate care ne îngrijorează. Nu ne amintim ca în ultimii ani, dacă nu zeci de ani, în Pitești sirenele de alarmare publică să mai fi pornit din cauza unei… defecțiuni.

New Profesional Consult-555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066