New Profesional Consult 930 x 122

bascov

(VIDEO) BASCOV: CASĂ ÎN FLĂCĂRI

Bascov: casă în flăcări. În sezonul rece crește riscul declanșării incendiilor din cauza coșurilor de fum defecte, necurățate sau amplasate necorespunzător fața de materialele combustibile, avertizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Pentru a preveni pierderea agoniselii de-o viață, pompierii vă recomandă să vă verificați coșurile de fum!

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie

Un astfel de incendiu s-a produs în cursul nopții trecute la o casă din comuna Bascov, în satul Glâmbocu Vale. La fața locului s-au deplasat și au intervenit trei autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Au ars camera centralei termice și aproximativ 140 de mp din acoperiș. Din fericire, nu au existat victime. „Cauza incendiului a fost burlanul amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.”, informează ISU Argeș. (Sursa: ISU Argeș, foto: Arhivă)

Citiți și: Incendiu la o casă din Argeș!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90