Donaris 930 x 122

ana

(VIDEO) CORTEGIUL FUNERAR REGAL, ÎN ARGEŞ

Cortegiul funerar al Reginei Ana a României a ajuns în judeţul Argeş în drumul său spre noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală din Curtea de Argeş.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Peste tot cortegiul a fost întâmpinat de mulţi oameni care au ţinut să îi aducă un ultim omagiu Reginei Ana. La ieşirea din Piteşti spre Curtea de Argeş traficul rutier a fost blocat la un moment dat ca urmare a numărului mare de şoferi aflați în drum către Curtea de Argeş.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

Cortegiul a străbătut şi municipiul Piteşti, de la Podul Viilor până la ieșirea către Bascov, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, mulţi cetăţeni fiind, de asemenea, pe traseu.

Reamintim că astăzi, zi de doliu naţional, în Curtea de Argeș va avea loc înmormântarea Reginei Ana, slujba de veşnică pomenire urmând să fie oficiată de Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, ÎPS Calinic, Înaltpreasfințitul Mitropolit Nifon – Arhiepiscopul Târgoviștei și de ÎPS Iosif – mitropolitul Europei Occidentale și Meridionale.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3