New Profesional Consult 930 x 122

accident

(VIDEO) MĂRĂCINENI: ACCIDENT, IMPACT VIOLENT

Mărăcineni: Accident, impact violent. Un accident de circulație s-a produs în urmă cu doar câteva minute pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel, pe raza comunei argeșene Mărăcineni, pe sensul de mers către Pitești.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

În accident au fost implicate două mașini: un autotren încărcat cu lemne și un autoturism Audi.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Potrivit primelor informații de la fața locului, autotrenul a acroșat din spate autoturismul, în momentul în care șoferul acestuia din urmă a încetinit pentru a vira către curtea unei case. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile și s-a răsturnat într-un șanț de la marginea drumului.

O persoană din autoturism a fost rănită. Este vorba de o femeie (în vârstă de 28 de ani, din localitatea dâmbovițeană Crângurile), aflată pe scaunul din dreapta față, care ar fi suferit un traumatism toracic și un altul la un umăr. La fața locului a intervenit un echipaj cu ambulanță SMURD. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Șoferul autoturismului (de 26 de ani, din comuna argeșeană Coșești) a scăpat cu răni ușoare.

La volanul autotrenului, care ar fi circulat cu viteză, era un bărbat în vârstă de 47 de ani din orașul Găești, din județul Dâmbovița.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90