930X122 MAIA

ana

(VIDEO) MII DE OAMENI, UN ULTIM OMAGIU PENTRU REGINĂ

Cortegiul funerar cu sicriul cu trupul neînsufleţit al Reginei Ana a României a ajuns la noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală din Curtea de Argeş, acolo unde mii de oameni s-au adunat să aducă un ultim omagiu.

Citiți și: Eveniment istoric la Curtea de Argeș

Slujba religioasă este oficiată de ÎPS Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, Înaltpreasfințitul Mitropolit Nifon – Arhiepiscopul Târgoviștei și de ÎPS Iosif – mitropolitul Europei Occidentale și Meridionale.

Citiți și: Autostrada Pitești-Sibiu, surpriză majoră!

Mai mulţi militari din Regimentul de Gardă „Mihai Viteazul” străjuiesc sicriul așezat pe catafalc. După slujba religioasă, trupul neînsufleţit va fi înhumat în pronaosul Catedralei Arhiepiscopale și Regale în cadrul unei ceremonii private, au anunţat membrii Familiei Regale. (Video și foto: Mihai Neacșu)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3