930×122 CAPRA 5

politia

(VIDEO) SCANDAL ÎN TRAFIC. ȘOFER AMENINȚAT CU BÂTA

Scandal în trafic. Șofer amenințat cu bâta. Un incident revoltător s-a produs în urmă cu puțin timp pe un drum din Argeș. Potrivit martorului care a filmat, scena a avut loc la intrarea în comuna Poiana Lacului.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Probabil în urma unei șicane în trafic, șoferul unui autoturism Kia cu număr de București a coborât din mașină cu o bâtă în mână. Imaginile îl arată pe bărbat într-un „dialog” cu un alt șofer, al unui autoturism Fiat cu număr de Argeș, care circula în spatele mașinii la volanul căreia se afla șoferul cu bâtă.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Conform imaginilor, incidentul s-a încheiat fără ca bărbatul să fi lovit cu arma albă din dotare. Invităm Poliția să se autosesize în acest caz, care ar fi putut avea urmări grave. (Sursă video: Facebook Info Trafic Pitești)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90