New Profesional Consult 930 x 122

cnair

(VIDEO) ȘOFER REVOLTAT: ESTE DRUMUL GROAZEI!

Șofer revoltat. Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției imagini cu starea jalnică în care se află drumul național 67B, Pitești-Drăgășani.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

„Este drumul groazei! Ne-am săturat să tot fim luați de proști și batjocoriți de Registrul Auto Român, de Poliție și de alte instituții ale statului! Oare celor care ne conduc le pasă? Suntem obligați să ne ferim și să investim bani în reparații pentru autoturisme! Își bat joc!

Citiți și: Video senzațional! Autostrada Pitești-Sibiu, cele mai noi imagini și date

Au instituit interzis pentru camioane, dar nimeni nu respectă interdicția! Au făcut un podeț în comuna Poiana Lacului care se va rupe în curând și vom ocoli din nou 15 kilometri prin sătucuri ca să ajungem la serviciu! Oare în ce eră trăim? Nu există drum mai prost în niciun alt județ al acestei țări!”, scrie, indignat, cititorul nostru.

Domnilor, se aude? Ștefan Ioniță, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), are ceva de spus? Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș, e ocupat? Prefectul Emilian Dragnea a dispărut? Parlamentarii de Argeș, de care nu mai ai loc ori de câte ori e rost de mici, bere și lalele, unde sunt și ce fac pentru comunitate?

Chestorul Ionel Ispir e bine, sănătos? De ce Poliția nu amendează administratorul drumului? O dată, de două ori, de zece ori, până când își face treaba.

România este codașa Europei la drumuri. Cu doar 747 de km de autostrăzi și cu 10.000 de km de drumuri de pământ, țara noastră este o rușine din punct de vedere al infrastructurii rutiere. Anul trecut, după cum v-am informat ieri, nu a fost dat în folosință nici măcar un singur kilometru amărât de autostradă. Date statistice în acest sens puteți citi AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90