930×122 CAPRA 5

Arges

VIEȚI SECERATE ÎN ARGEȘ

Vieți secerate în Argeș. Direcția Județeană de Statistică a comunicat informații despre evoluția fenomenelor demografice în Argeș în august 2017, cea mai recentă lună în privința căreia există aceste date centralizate oficial la Statistică.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

S-au înregistrat 515 nașteri și 609 decese.

În ceea ce privește natalitatea, numărul nou-născuților a fost același ca în iulie 2017 și cu 10 mai mare decât în august anul trecut.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

Vestea proastă este că mortalitatea a crescut atât față de iulie anul acesta (cu 29 de cazuri în plus), cât și față de august 2016 (un număr mai mare cu 115 cazuri).

Vestea bună, dacă o putem numi astfel, este că mortalitatea infantilă (decese la copii cu vârste de sub un an) a scăzut. Au fost două cazuri, mai puține cu unul decât luna precedentă și cu două decât în august anul trecut.

Sporul natural a rămas negativ (numărul deceselor a fost mai mare cu 94 de persoane decât al nașterilor).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA