EcoMoto 930×122

cod galben

VIJELII ÎN ARGEȘ! COD GALBEN

Vijelii în Argeș. Cod galben. Un cod galben de instabilitate atmosferică accentuată și cantități de apă însemnate a fost emis în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Alarmant! Zeci de incendii provocate: Luptă cumplită cu flăcările

Codul vizează și întreg județul Argeș și este valabil de astăzi, 7 iunie 2017, de la ora 18, până mâine, 8 iunie, la ora 23.

Potrivit ANM, în intervalul de timp menţionat instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în cea mai mare parte a ţării și se va manifesta prin averse, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului care vor lua și aspect de vijelie şi pe arii restrânse căderi de grindină.

Citiți și: Iarna nu ne dă pace! Argeșul este sub cod galben!

În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantităţi de apă care vor depăşi 20…30 l/mp și pe spații restrânse 50…70 l/mp.

Astfel de fenomene vor fi şi în după-amiaza zilei de astăzi, 7 iunie, dar pe spaţii mai restrânse, iar în cursul zilei de joi, 8 iunie, se vor semnala şi în partea de sud-est a ţării, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90