930×122 CAPRA 5

meteorologie

VIN PLOILE!

Vin ploile! Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis cu puţin timp în urmă o informare prin care anunţă ploi moderate cantitativ, intensificări ale vântului şi vreme rece pentru sudul şi sud-estul ţării.

Citiți și: Se răcește vremea! Anunțul făcut astăzi de meteorologi

Informarea este valabilă de astăzi, 16 aprilie 2017, de la ora 22, până marţi, 18 aprilie, la ora 10.

Potrivit ANM, în intervalul de timp menționat, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei temporar va ploua, iar cantitățile de apă vor depăși local 15…20 l/mp și izolat 30 l/mp.

Citiți și: Vreme ,,sucită” în acest weekend. Se anunță și fenomene extreme

În Carpații Meridionali și de Curbură, îndeosebi la altitudini de peste 1.500 de metri, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

În regiunile extracarpatice vremea se va răci accentuat, devenind rece pentru această dată a anului, iar vântul se va intensifica treptat cu precădere în sud-est, acolo unde rafalele vor depăși 50…55 km/h, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA