NOR CURIER 930X122

carpati

Vino la spectacol in Strand!

Pitesti. 16 august 2009. CJ Arges.
Vino duminica, 16 august, la inchiderea oficiala a Festivalului International „Carpati” – evenimentul se va desfasura dupa urmatorul program:
PITESTI – PIATA „VASILE MILEA”:
• Ora 1700 – Parada cantecului, jocului si portului popular argesean si muscelean, cu participarea unor ansambluri din judet si din Bulgaria, Italia, Franta, Turcia si Spania pe traseul Piata Vasile Milea – Piata Primariei – Calea Bucuresti – strand.
PITESTI – PARCUL STRAND:
• Ora 1600 – Spectacol oferit de Grupul vocal „Doruri Muscelene” ;
• Ora 1700 – Recital Petrica Matu Stoian si Constantin Enceanu;
• Ora 1900 – Spectacol folcloric muzical-coregrafic de inchidere a Festivalului International de Folclor „Carpati”, editia a XXVI-a;
Ce-a de-a treia editie a Sarbatorilor Argesului si Muscelului continua, iar argesenii si muscelenii se vor bucura pana la data de 13 septembrie a.c., de lansari de carte, expozitii (Expozitia de preparate culinare traditionale, Targul mesterilor populari etc.), concursuri (Concurs national de electronica pentru elevi, „Cea mai frumoasa argeseanca si cel mai frumos argesean, purtatori ai costumelor populare de sarbatoare” etc.), Festivalul de teatru pentru copii, Congresul international de matematica – informatica, Festivalul Medieval Vlad tepes – Dracula Fest., dar si de spectacole, joc si voie buna.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90